2069 – РАЗКАЗ

ЗА АВТОРА

Спасимир Тренчев е роден в Благоевград. Завършил е Етнология и Английска филология. Винаги пише това, което го вдъхновява и не следва жанрови рамки. За него добрата литература, както и всяко изкуство, трябва да задава въпроси, да провокира и да въздейства емоционално.

През 1999 г. печели втора награда на конкурс за есе “Светът на границата на две епохи”. Има публикации в сп. „Пламък”, в-к „Огнище”, алманах „Струма”, антология на българската фантастика „Точка на пристигане”, София (2002), интернет изданията „Литернет”,” „Словото”, „Стихове бг”, „Сивостен”, „Светлосенки”, „Буквите”, „ХуЛите” и антология на българския хорър “До ада и назад” (декември 2011). Автор на стихосбирката „Душа на изкуството” (1993), повестта „Тъмен тласък” (1996), сборника с разкази „Неумираща любов” (декември 2007) и романът „Апартаментът” (декември 2010).

ДНЕС ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ДА ЧУЕТЕ ПОСЛЕДНАТА ТВОРБА НА СПАСИМИР ТРЕНЧЕВ

2069

Втората половина на 21-и век бележи технологична революция. Преходно време, когато хората, избрали системата, ръководят поведението и действията си от холограмен съветник и нямат право на свои мисли и чувства. Те се наричат хибридни единици и са приели ново компютризирано име. Останалите извън системата са забравени от обществото и живеят като скотове, но пък никой не контролира мислите и са свободни да изразяват чувствата си. Подготвя се център за дизайнерска популация, в който новите поколения няма да се раждат, а ще се произвеждат…

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s