Валерия Докузова е достойна да украси корицата на списание „Максим“

Мисис Бургас 2022 Валерия Докузова в надпревара за корица на известно международно списание

От месец нашето момиче е в надпреварата за корица на списание „Максим“ и вече е в топ 5 на групата. В момента се бори за място на четвърт финала и има нужда от вашата помощ, подкрепа и споделяне. Гласуването е изцяло онлайн и реално, който има повече подкрепа и последователи, ще стигне по-далеч. Наградата е 25 000 долара и фотосесия във Франция с един от най-добрите фотографи в Европа – Gilles Bensimon.

Той е снимал Линда Еванджелиста, Бионсе и Жизел Бюндхен, а следващата корица може да е с нашето момиче! Може да гласувате безплатно по веднъж на ден , като отворите линка и натиснете бутона Free daily vote и после потвърдите с facebook. ⬇️https://vote.maxim.com/2022/valeriya-dokuzov Ето и какво казва самата тя за конкурса: “ Една мечта е на път да се сбъдне ✨ В последно време постоянно чувам как всичко е нагласено, как няма смисъл, как другите си плащат и т. н. Все „позитивни“ изказвания… Но аз няма да се предам! Може на моменти да стана досадна, да изглежда, че „прося“ гласове(да и това чух) но просто силно вярвам и преследвам една дългогодишна мечта! А с нея мога да популяризирам и няколко каузи, които са близки до сърцето ми и, за които не се говори много, а трябва!

1. Хората трябва да говорят за след родилната депресия, защото не е за подценяване. И много жени преминават през нея, без да получат адекватна подкрепа от близките си Обикновено подкрепата се изразява в „Майка лесно не се става“ или “ Всички сме минали през това“, от което на новата майка не ѝ става по-леко, даже напротив.

2. Хората трябва да говорят открито и за дългото кърмене. За мен не е нормално да трябва да се криеш, все едно вършиш нещо нередно, за да си нахраниш детето! Без значение от възрастта! Не винаги има как да нося храна с мен, но гърдата е на разположение и мога временно да закърпя положението. А ползите, те са безкрайно много.

3. Хората трябва да говорят и за домашното насилие, без значение дали е физическо или психическо! Защото и двете нанасят силна вреда на жертвата. А жертвите се срамуват да говорят открито за това, защото не срещат подкрепа. В много от случаите им се казва, че те са си избрали половинката и трябва да търпят! Което е крайно неправилно и тъжно.

Ако искате да променим нещо заедно, гласувайте. От вас зависи и от споделянето с все повече хора, за да го популяризираме на международно ниво.

Гласуването за този кръг приключва на 21.07, 7PM PDS(щатско време).

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s