Запалиха 100-годишно пиано в река Марица /ВИДЕО/

Пиано изгоря до основи на брега на река Марица в Пловдив. Противно на очакванията палежът не беше вандалски акт, а творчески, включен в снимките към видеото на двама музиканти в града под тепетата.

Цветан Николаев – Респект и нашумелият нигерийски изпълнител Ханс Мили, отново зарадваха феновете си с дует, а визуализацията към него малко шокира пловдивчани.„Разбира се, пианото е истинско, но и то като всяко нещо вече е изживяло живота си. Приятелите ни направиха всичко по силите си да го оправят, но годините си казват думата. Заедно сметнахме, че е грях да завърши на сметището и решихме да го снимаме във видеото“. Това коментира пред медията ни Цветан Николаев.

„Получи се доста интересно. Феновете ми в Нигерия са впечатлени от работата и професионализма на българите, с които работя. България е прекрасно място. Много се радвам, че съм тук.“, сподели от своя страна Ханс Мили.

Песента „Give a damn“ е вторият съвместен проект на двамата музиканти. Изкуството им прави впечатление като нестандартно и силно впечатлява, както африканската, така и европейска публика.


ВИДЕО:
https://www.youtube.com/watch?v=DFN83X-5TMo

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s