Танцьорите от ансамбъл „Средец“ се разделят с Александра Нинова

Мило, прелестно момиче… С ефирна стъпка, рееща огромната си черна плитка в залата… С бебешките косички, които все те дразнеха, че не можеш да скриеш… Със сладката усмивка, с непринудения смях, с тихата увереност, че можеш всичко … И наистина можеше… Можеше да танцуваш, можеше да рисуваш, можеше да светиш и с лекота да ни озариш…🌴💖 Умееше с милите си очи да накараш всички да са добри с теб… И даваше…. От цялото си сърце даваше… Любов към това, което правиш… Беше истински щастлива, усмихната и… Наистина рисуваше цветя… ❤️Лети и танцувай там, където си 💖 И знай, ние винаги ще те носим в сърцата си 💕Почивай в мир, мило наше момиче. Липсваш ни от все сърце! От всички нас…. Твоето второ семейство“– с тези топли думи, танцьорите от Танцов ансамбъл „Средец“, изпращат в пътя към вечността Александра Нинова.

 Александра Нинова беше блъсната от автобус в петък вечерта в столичния квартал „Люлин“. Момичето беше настанено в „Пирогов”, където лекарите се бориха за живота му. Имаше вълна от съпричастност към пострадалата Александра. Стотици откликнаха на призива на болницата и на близките да дарят кръв за нея.

Българи са се подредили на опашка, за да дарят кръв по призив на болница „Пирогов“, за блъснатата от автобус 17 годишна Александра Нинова. За съжаление тя си отиде.

Светъл път! Съболезнования към близките и приятелите!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ:

alternativpress_the_free

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s