Помощ за Рошко търсят ученици от Пловдив

Рошко е бездомник. Той е кученце, което се опитва да оцелява по улиците на Пловдив. Животът на бездомника никак не е лесен и зависи от милостта на хората. Да, на свобода е, но цената на свободата е глад, студ, а понякога и среща с жестокостта на хората.

Вероятно Рошко е имал стопани, които са се отървали най-безсъвестно от него, след като им е омръзнал или пък са го изгубили. В един ден на самота и глад, кученцето се озовава пред Професионална гимназия по хранителни технологии и техника и там учениците започват да го хранят.

До вчера Рошко има надежда, защото получава закуски и любов от децата всеки ден. Но по все още неизяснени обстоятелства, той е блъснат от кола през деня.

Сега кученцето се намира в клиника и трябва да бъде оперирано. Разбира се, трябват средства. И учениците поставят пред школото кутийка. Надяват се така да ги съберат, за да може Рошко да бъде опериран и спасен за живот, а след това да му бъде намерен и нов дом. Парички може да оставите в самото училище, където има кутия за дарение.

ДА СПАСИМ ЕДНА НЕВИННА ДУША!

автори Вики и Криси

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s