КАКВО НЕ ЗНАЕМ ЗА КОМАРА

Животното, което виждате на снимката е ….. Комар.

Може би някой знае повече за него, но това, което прочетох днес е направо…. смайващо… Оборудван е с „превъзходна технология“ …. Ето какво е открито под електронен микроскоп и други модерни устройства. На тази мъничка глава има общо 100 очи.

В устата му, която трудно се вижда дори с микроскоп, са открити 48 броя зъби!?! Налични 3 броя сърца – едното е в центъра на гърдите, а другите две са отстрани, към крилата му…. Горкият комар разполага с нещо, което има в най-съвременните самолети – термоприемник, чрез който открива плячката си… Топлинната чувствителност на това устройство е в диапазон 1000 градуса по Целзий.

Има и високо усъвършенствано устройство за кръвен тест, както и уред за упойка. За да се абсорбира лесно кръвта, която пие, разполага с уред за нагряването ѝ . Има шест ножа в маркуч, чрез който пробива кожата и пие кръвта ни….

(Ужас), които са с много странно сечение – четири от тях са квадратни?! Заедно с другите два образува формата на тръба за смучене на кръв. Има и нокти с кукички на краката.

Не е ли невероятно?Цяла биологична технология-чудо, от горе до долу?!?

Via Вихра Карапетрова

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s