Пловдивчани се радват на най-голямата на Балканите новооткрита ледена пързалка

Илиана Пенова

Малки и големи се радват на чисто новата ледена пързалка в града под тепетата. Ледената атракция бе открита на 01.12.21г. и ще остане на площад „Централен” до 28 февруари.

Работното време на съоръжението е от 10 до 22ч. Огромният интерес към най-голямата ледена пързалка на Балканите вчера, не беше изненада за никого , а опашките от посетители пред атракциона със сигурност ще продължават и през днешния ден. Площта , която заема пързалката е над 2 500 кв. метра ,като включва части от площад „Централен“ и „Цар Симеоновата градина“. Обектът разполага с 1 500 чифта кънки, над 40 тренажора за начинаещи. Цената за вход е 14 лв , което е почти двойно заплащане в сравнение с минали години , но определено си заслужава. Наемът на кънки е в размер на 1 лв. , както и използването на гардероб за лични вещи .

Най-малките или неопитните кънкьори могат да наемат тренажор за начинаещи срещу 10 лв. допълнително заплащане. През ,първата декемврийска вечер интересът беше нестихващ и на пързалката успяхме да забележим хора от всякакви възрасти , да се наслаждават на зимното развлечение, което е красиво осветено от множество коледни светлини.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s