Между операта и попа 17-годишната Мойра върви смело към славата на голямата сцена

Въпросите зададе Доника Кошничарова

Как решихте да се запишете във формата „Гласът на България „?

-Още от малка исках да се запиша в музикално реалити предаване, но нямах възрастта да участвам.Тази година, когато видях рекламата за кастингите знаех, че искам да се запиша и да сбъдна една от моите мечти.

От колко време се занимавате с музика?

-С пеене се занимавам от 3 – годишна. Не си спомням живота си без музика. Започнах с поп и джаз и участвах на много конкурси в страната и в чужбина. Преди 2 години започнах да пея и опера и вече знам, че това е нещото, с което искам да се занимавам в бъдеще.

-Имате ли любим жанр?

-Трудно е да се избере 1 жанр, когато има толкова различна и красива музика. Но разбира се ако трябва да избирам, на първо място в моето сърце винаги ще е операта.

Имате ли идоли или хора на, които бихте искала да приличате и ако да, кои са те?

-Имам изпълнители, които харесвам и слушам постоянно, но не искам да приличам на никого, аз искам да бъда себе си и да не подражавам на други изпълнители, защото всеки има индивидуален стил.

Какво обичате да правите през свободното си време?

-През свободното си време, (което не беше особено много тази година), обичам да чета книги и да редя пъзели, мога да кажа, че това е моето любимо хоби.

Липсва ли ви лятото?

– Лятото ми липсва, защото беше много динамично, изпълнено с много работа, нови запознанства и позитивни емоции. Участието ми в продукцията на Държавна опера Варна „Цар Лъв“ в мастър класа по оперно пеене на Александрина Пендачанска и разбира се участието ми в „Гласът на България“ със сигурност бележат връх на музикалната ми кариера ….. за сега. За моите 17 години, тази година успях да изпълня 3 мои мечти в рамките на 2 месеца и вече чакам следващото лято, за да видя какво ме очаква.

Какво бихте посъветвала нашата аудитория?

– Бъдете амбициозни и мечтайте смело. Най-лесно е човек да се откаже и да не вярва в себе си. Заобиколете се от хора , които ви подкрепят и искат да успеете.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s