ГРАНДДАМАТА НА РОДНАТА ЕСТРАДА ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС

 На 10 септември рожден ден празнува гранддамата на родната естрада Йорданка Христова.

Тя няма нужда от представяне, певицата, с чиито песни са израснали поколения българи.

„Тя е влюбена в живота, а ние сме влюбени в нея“- ЙОРДАНКА ХРИСТОВА!

През всички тези години Данчето винаги ни е радвала, както с голямото си присъствие на сцената, така и с вечните си песни, превърнали се в шлагери. За всички тези години тя остави златни следи, както в България, така и по света. Наградите й са изключително много, а любовта на публиката е неизмерима!

ИСКРЕН НИКОЛОВ – ПОЧИТАТЕЛ

За мен Йорданка Христова е истинска магия- чар и визия без аналог,както за българската сцена ,така и в света! Според мен, тя е цяло национално богатство,но и гордост за всички нас! Може да направи голям купон и да те накара да се почувстваш много добре, дори само и с една китара! Витална,усмихната и много можеща – това за мен е Йорданка Христова! Велика е!Пожелавам й да е главно здрава, защото всичкото друго тя си го има!

ДАНИЕЛ ДИНОЛОВ -ПОЧИТАТЕЛ

За мен Йорданка Христова е едно сърце пълно с много любов! Йорданка е човек, който винаги ще ти помогне с каквото може и ще е до теб винаги в труден момент. Пожелавам на моята скъпа приятелка много здраве, щастие, късмет и да не спира да ни радва със нейните прекрасни песни. Обичам те и ти благодаря за приятелството.

БОРИС КОМИТОВ – ПЕВЕЦ

Данчето е цяла Вселена,целуната от Бог. Тя е велика певица и приятелка. Пожелавам й много здраве, дълголетие, много  музика и още хитове.

 ЕЛЕНКА ГАНЧЕВА – ПОЧИТАТЕЛКА

Йорданка Христова е: Минало- скъпи спомени от детството ми и младостта на моите родители. Настояще: пример за подражание, положителен заряд. Пожелавам й сибирско здраве; да получава и да раздава любов във всичките й измерения; сили, за да съхрани позитивизма си в тези трудни дни; да продължава да радва своите фенове.

ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЕЕ!

 ДАНИ МИЛЕВ – КОЛЕГА НА ПЕВИЦАТА

Йорданка Христова за мен е пример за дисциплина за творческа устойчивост и в същия момент вдъхновение. Много съм щастлив, че заработих с нея и че успях даже и да направя нови песни за нея. Да е жива и здрава, да ги пее дълго време, и аз да съм жив и здрав те да станат популярни с нейното великолепно изпълнение!

Пожелавам и да е все така усмихната, готина с младежки дух, винаги търсеща новите неща!

 

 ЛЕВОН МАНУКЯН – ДИРИГЕНТ

На последния концерт, който имахме с нея, след като изпя една от емблематичните си песни– „Песен моя,обич моя“ й казах, че оценявам този момент- да стоя до една от най-големите звезди в българската естрада. Имам огромното удоволствие да усетя емоцията й под ръководството на моята палка и това за мен е огромно щастие, че мога да работя с нея; мога да преживея музиката й и въобще песните, които са станали емблема за българската естрада да минат през моята душевност като диригент и ръководител и тя да бъде част от моя живот,от работата която правя. За мен Йорданка е нещо много специално в живота ми и съм щастлив, че е годините и сцената ни събраха на едно място! За рождения й ден пожелавам на следващите концерти, във времето когато имахме концерти,тя да говори: “През миналия 21 век,когато правихме с теб концерти…“, така че пожелавам и през 22 век да имаме концерти с нея J.

Жива и здрава да е,все така чаровна и още по-хубаво да изглежда!

 ЗАХАРИ ЧЕРНЕВ – ПЕВЕЦ

Йорданка Христова, освен че е  феноменална като звезда, е и невероятен човек. Тя не страда от “ звездна болест“- винаги е отзивчива, прекрасна е. Щом излезе на сцената- тя „пълни сцената“. Данчето е извънредно точна,страхотна дама е. Горд и щастлив съм, че имам записан дует с нея. Нека да е много здрава,прегръщам я!

 Тошко Стоянов – автор на анкетата – поздрав и огромен фен

За мен Йорданка Христова е ярка емблема в българската популярна музика, един истински пример за подражание и най-прекрасната жена, която човек може да познава. От всички естрадни изпълнители се възхищавам най-много на нея, тя няма равна! Как бих я  описал ли- неописуема дама, която винаги е активна, вечната жена с най-голямата усмивка!Пожелавам й само да бъде здрава, защото всичко друго тя го получава от близките и от почитателите си. Обичам те, единствена и неповторима! Благодаря ти за отношението към мен!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДЕТЕ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! ОБИЧАМЕ ВИ!!!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s