COOL DEN : Най-трудното в този живот е да бъдеш щастлив

С момчетата от бандата разговаряха Доника Кошничарова и Тошко Стоянов

За първи път ли свирите в Бургас?

Не, свирихме  в Бургас на 12 август Арт феста. Това ни беше първото свирене в града.

Слушахме песента ви„Характер“. Какви характери сте вие?

-Ние сме четирите елемента като характери. Примерно Теодор е супер спокоен, няма бърза работа, Никола е доста разпилян, Ивайло както се казва „е закъснял за своето раждане“ ,но пък за сметка на това той е най-уравновесеният от нас-спокоен и здраво стъпил на земята, а при мен всичко трябва да  е на момента, така че сме четирите крайности.

Във вашата песен  „Лек“ се пее: „Лек бъди за уморени сърца, лек бъди за тази болна рана“. Някои хора казват, че времето не лекува, а се свиква с мисълта. Вие съгласни ли сте с това?

-До някаква степен – да, свиква се с мисълта. Това е начин да приемеш проблемите и да ги преодолееш; кара те да бъдеш по-силен и по-малко чувствителен.

Как ще коментирате музиката преди и музиката сега?

Мислим, че музиката винаги е била една и съща, развивала се е така както трябва да се развива- дали е по – добре или по – зле, няма как да определим. В музиката всеки си е правил каквото иска и то се харесва.

Вече сте с един албум зад гърба си, бихме искали да ви попитаме дали е трудно да се създаде един албум?

-Ами втория албум започнахме да го записваме декември месец и вече сме на финалната права,есента предстои да излезе. Има доста повече труд и постоянство. Не е трудно, но с желание всичко се постига, защото като тръгнеш през писането на песните, после записването им-  не е лесна процедурата, но си заслужава.

Според вас кое е най – трудното нещо в този живот?

-Група  „Coоl Den“ да дойде навреме(шегуват се). Може би най –  трудното в този живот е да бъдеш щастлив без да има нещо външно, което да ти повлияе на настроението; да приемеш себе си по някакъв начин- това е най-важното!

Какво бихте пожелали на вас и читателите?

Пожелаваме ви да обърнете внимание на себе си, да си починете, да слушате  хубава българска  музика, да четете български поети, да ходите на театър, да правите някакви готини неща, да слушате “Cool Den” и най – вече бъдете щастливи!

„“Бандата взе участие в Локум фест -Бургас , където беше изловена от нашите репортери Тошко Стоянов и Доника Кошничарова.

Специални благодарности на шефа на феста Цанко Кунчев, който ни помага много при организацията на интервютата. Благодарим, Цанко!!!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s