Честит рожден ден, Жоро Дюлгеров!

Днес,на 7 септември, рожден ден празнува нашата бургаска гордост Георги Дюлгеров! Той е благословен с таланта си да пее и да радва всички ни. Още помним телевизионната му изява в „Като лъвовете“ с песента на Георги Христов- „Черно и бяло“. Изпълнителят е имал невероятната възможност да е бекграунд на примата на българската естрада Лили Иванова. След няколко самостоятелни концерти и много спечелени награди, Дюлгеров се радва на всенародна любов. По случай рождения му ден, негови колеги, приятели и почитатели се събраха пред репортера ни Тошко Стоянов, за да споделят какво за тях е Георги Дюлгеров и какво ще му пожелаят за рождения ден.

 АЖДА ЧАУШЕВА

 • Жоро е едно прекрасно момче, един талант, който е гордост за Бургас; винаги е усмихнат, позитивен, готов да откликне за помощ.

 Жоре, пожелавам ти от все сърце да си здрав, благословен, обичан от близките ти и твоята публика и дълги години да ни радваш с хубавите си песни!

 ГАЛЯ ИЧЕРЕНСКА

 • Жоро Дюлгеров е мой приятел,колега, който уважавам, заради таланта му,изключително отговорното му отношение към професия,подбор на репертоар и взискателност към целия творчески процес! Малко са професионалните певци,които  работят с вокален педагог ,подготвяйки свои музикални проекти. Щастлива съм,че сбъднахме заедно една наша мечта- да направим прекрасната песен „Добре дошла, любов“ заедно, която беше голямо предизвикателство за нас като певци! Силно се надявам да имаме още съвместни музикални идеи.

Искам да пожелая на Жоро много здраве,енергия и любов във всичко, което прави! Пожелавам му много красиви песни и лично щастие!

 ЗЛАТКА ЕНЧЕВА- една от големите почитатели на изпълнителя

 • Георги Дюлгеров е един огромен талант и човек! С вълшебния си глас и прекрасни песни ,той успява да докосне сърцата и душите на всички,ценящи стойностната музика.

Пожелавам му да е много щастлив и успешен,да продължава да се раздава на сцената с цялото си сърце и душа,да твори вълшебства и да сбъдва мечтите си!

 МЕСУТ ОСМАН- един от големите почитатели на изпълнителя

 • Георги е едно имената, които са част от специалното ми кътче с любимата ми българска популярна музика, на чиято честота съм и в най-хубавите си мигове, и в най-тъжните си моменти. А музикалната ми уредба отдавна свикна с моите настроения и вече сам се досеща, че е време за мелодичния глас на Жорето, както си го наричаме ние, неговите приятели и почитатели. Георги е Истински, неподправен, естествен, искрен, до болка. Просто си пуснете една от песните му, която и да е. Всяка една нотка извира от дълбините на душата му! Всяка една петолиния е едно безкрайно Море! Море от Мечти, Красота, Любов…  А как умее, по вълшебен начин, да развълнува това необятно море, да накара замислените му спокойните вълни да се надигнат и да те връхлетят с бурни чувства и да те потопят в дълбините си! И в същото време, за миг да се успокоят и да притихнат смирено на някой бряг. Мога да кажа много, много неща за Георги Дюлгеров- за музиканта, за приятеля, за човека, но нито ще ми стигнат думите, нито времето. Изкуството, което той твори, е много по-красноречиво! Изкуство, което носи много смисъл, теми за размисъл, което разкрива света във всичките му цветове, което търси нови светове, най-вече в самите нас. Докосва ни с много чувство и с … един благословен глас!

Пожелавам му три неща – здраве, здраве и пак здраве! И, естествено, „грях, срещи, лудост и смях, просто вятър в косите и път“.  Винаги да има до себе си едно вълшебство. Толкова чудно, че да го кара да се пита “дали това е сън, или някаква магия“, единствена за него. Да продължава да открива път към нейното сърце, по звездите, най-верния компас. Път, по който „дъждове  от мечти да валят!“

   ВЛАДИМИР СПАСОВ

 • Познавам Георги Дюлгеров още от детските му години, защото беше ученик в НБУ “Михаил Лъкатник“ и аз му преподавах по музика, все едно беше вчера. Никога няма да забравя как подготвяхме песента „Черно и бяло“ на Георги Христов и с нея се яви и спечели известния тогавашен телевизионен формат „Като лъвовете“. Това му отвори вратата към бъдещето и съм щастлив, че съм част от прекрасното му начало. Сега Георги Дюлгеров вече ми е колега, много талантлив и радващ се на обичта на бургаската публика. Винаги с удоволствие слушам неговите изпълнения и се радвам на успехите му. Благодарен съм, че не е забравил началото, не е забравил и мен. До ден днешен при всяко виждане с умиление си спомняме миналото!

Да ни е здрав и все така позитивен, да изпее още много песни, които да радват публиката. Честит празник ,приятелю! Обичаме те!

 ТАНЯ ИВАНОВА

 • Георги Дюлгеров за мен е един прекрасен изпълнител, един ум с много творчество в себе си, една душа, която винаги иска да дава. Той не се вмества в стереотипите, защото винаги има едно постоянство, което е много е важно за изпълнителите на такова ниво, които винаги знаят какво искат и как трябва да го направят- затова той винаги е в полезрението на хората. Всички знаят името Георги Дюлгеров -запазена марка за Бургас и една от гордостите на града ни.

Искам да му пожелае всичките му мечти да се сбъднат, защото е хубаво човек да има мечти- дори когато постига някои от тях, да си създава нови такива и да се стреми към тях. Жоро е точно такъв тип човек- винаги когато осъществи целите си се мотивира още повече. Всяка следваща мечта му е по-голяма. Желая му много успехи и най-вече здраве. Нека усмивката да не слиза от лицето му, да бъде позитивен и успешен!

 ГЕРГАНА ВЕЛИКОВА

 • С една дума: Георги е Приятел- от добрите!

Пожелавам му да остане винаги верен на себе си, да е много здрав и все по-усмихнат!

 ВЕНЦИСЛАВ ДУКОВ

 • Жоро Дюлгеров за мен е страхотен и най-важното –   земен и скромен човек, уникален изпълнител и творец. Благодаря му, че ме покани да участвам в неговия самостоятелен концерт и му пожелавам в бъдеще да има още концерти. Дай Боже, след време, ако има такава възможност, отново да съм на една сцена с него, искрено бих се радвал.

Пожелавам му най-вече здраве, защото това е най-важното, също така много късмет, още големи успехи на сцената, да продължава да бъде същия добър, усмихнат и позитивен човек и в бъдеще да реализира най – големите си мечти!

ПРИЯТЕЛИТЕ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЖОРЕ! ВСИЧКИ МНОГО ТЕ ОБИЧАМЕ!

авторът Тошко Стоянов:
 • Георги Дюлгеров един прекрасен човек, моята бургаска гордост! На първо място е човек с голямо „ч“, изключително талантлив певец; огромно удоволствие е,че го познавам лично и мога да го нарека „приятелю“.  Песните му са необикновени. Когато имаше концерт с негово участие на 2 декември 2019г, докато пътувах за събитието времето беше доста студено, но за сметка на това,благодарение на него и песните му, получих най-топлото посрещане за душата!
 • От сърце му пожелавам да е здрав, винаги да е щастлив, да покорява всички върхове и да си остане все такъв добър човек- ДА БЪДЕ СЕБЕ СИ! Благодаря ти за всичко, приятелю!

  Вашият коментар

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com лого

  В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

  Google photo

  В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

  Twitter picture

  В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

  Facebook photo

  В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

  Connecting to %s