На къмпинг в България

За горещите дни е безспорно подходящо да се прекарат на море, но ние ще ви предлагаме друго „бягство“ от жегата. Ще се разходим заедно до язовир Доспат, където е идеалното място за прохладни или поне не чак толкова горещи летни дни. Около язовира можете да забележите различни комплекси, бунгала и дори каравани, които ежедневно приемат желаещите да бъдат по-близо до красотите на българската природа. Ако пък предпочитате изцяло да се потопите в дебрите на природата, мястото предлага множество китни местенца, на които да си устроите палатков лагер и да си прекарате незабравимо. Ако сте избрали тази опция, ето няколко съвета:

1.На първо място-макар в града живакът на термометъра да достига 40 градуса-подгответе се с топли дрехи, защото температурите в планината падат доста, особено нощем.

2.Изберете място за разпъване на палатката, което да бъде защитено освен от вятър, и от слънце.

3.Никога не забравяйте да загасите лагерния огън,преди лягане.

4.Задължително носете фнери със себе си.

5.Макар да е възможно да откриете вода годна за пиене,около къмпинга-винаги носете големи количества вода със себе си. 6. Пазете природата , не оставяйте отпадъци след себе си. Все пак вие сте на гости в гората 😉 Наслаждавайте се на къмпингуването, защото именно в разгара на лятото е най-подходящото време за отдих сред природата.

автор Илиана Пенова

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s