Елица Узунова ще се снима във филм на Дисни

Интервю на Вики Върбанова

-Как започна всичко с пеенето и преди колко време?

-Още от много малка изявявах певчески умения и обичах да съм на сцена. Учителката ми по музика в детската градина, забеляза това и ни свърза с вокалния ми педагог – Галина Иванова. До ден днешен, вече 6 години се занимавам професионално с пеене и сценично поведение.

Кое ти е любимото анимационно филмче?

 -Като цяло аз много обичам анимационни филмчета, но най – много ме пленяват тези на Дисни. Всички истории са създадени с поука, смях, а понякога и малко сълзи-и от радост и от тъга. Затова все още не мога да си избера най-любимо – аз обожавам всички!

Коя ти е любимата принцеса от Дисни и защо?

-Любимата ми принцеса от Дисни е Бел от филма „Красавицата и звяра“. В нея припознавам себе си – и по външен вид и по характер. Много ми харесва и нейната самоличност – смела, ученолюбива, нежна и много обичлива.

Разкажи ни повече за новата продукция на Дисни „The princess’ и как те избраха? Като цяло как реши да участваш?

 -С нетърпение очаквам да започнат снимките по най – новия филм на Disney – The PRINCESS. Петък – 30.07 съм на проба на роклята, а от 2-ри август започват снимките. 15 дни ще снимаме, нямам представа какво ще е, но много се вълнувам. Това е поредната ми сбъднат мечта, участвала съм в реклами, но да снимам филм и то за Disney е нещо неописуемо. След снимките ще мога да ви разкажа. Благодаря Ви за вниманието и интереса към мен. Бъдете здрави и следвайте мечтите си!

автор Вики Върбанова

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s