Българска младежка медия „СВОБОДНИТЕ – АЛТЕРНАТИВ ПРЕС“ тръгва по пътя на професионализма – благодарим на всички бивши колеги

Ние, създателите на Българска младежка медия „СВОБОДНИТЕ – АЛТЕРНАТИВ ПРЕС“, започнахме този проект като експеримент, чиято цел бе да обединим талантливи млади хора от цялата страна, за да популяризираме добрата новина, творчеството и напредъка и да постигнем промяна в мисленето, позитивната нагласа и промяна на България към едно по-добро ДНЕС! С радост заявяваме, че експериментът е успешен.

За две години се превърнахме с търпение, труд и постоянство в медия, която събуди любопитство в цял свят. Това се случи, благодарение на всички млади хора, които се присъединиха към идеята за утвърждаване на доброто. Затова благодарим на всички, които сме изброили по-долу и се радваме, че всички те бяха част от процеса на творене и събиране на добрата новина. Днес вече сме готови да затворим тази врата и да отворим следващата.

Благодарим на Симеон Костов, Стефка Василева и Петър Грозданов, Кристиана Димова и Боби Пенчева от Бургас,че бяха сред първите и смелите. Благодарим, че вече имаме това днес и заслугата е и ваша! Благодарим, приятели!

Благодарим на Йоана Йорданова от Русе и Алпер Османов от Бяла, които като репортери и фоторепортер взеха участие в началния ни етап.

Специални благодарности на талантливите Йоана Йорданова, Теди Евтимова, .Василена Алексиева ,Божидар Недков, Петър Цвятков от Габрово, които бяха сред създателите на тази медия и проправяха пътя й. Те са абитуриенти. Приятели, прекрасни сте! Винаги ще имате място при нас. На добър час и успех в пътя на живота! Благодарим ви!

Благодарим на красивата ни бивша фотографка Вики Асенова от Пловдив, която сътвори чудеса заедно с настоящата ни колежка Вики Христова1

Благодарим на Теди Димитрова и Марек Георгиев, които също имат изключителен принос в първия етап на медията ни. Те също са абитуриенти. Приятели, пожелаваме ви смелост в гонитбата на мечтите, бъдете всв така красиви и възхитителни!Успех!

Специално благодарим на Ивана Шарабанска и Виктор Николаев и Василена Джамбазова от Ловеч, които са талантливи и креативни млади хора. Благодарим ви! Успех във всяко начинание!

Специални благодарим на Добромир Зафиров и Ирина Митева от Димитровград, които са невероятно талантливи и интелигентни хора.Радваме се,че ни дариха с таланта си!

Благодарим на великолепната монтажистка Дорис Петрова и талантливите видеооператори Цветослав Тошев и Петко Петков.

Благодарим на спортния репортер от Асеновград и в момента студент по журналистика Мариян Николов!

Благодарим на слънчевите Галатея Хаджиева от Златоград и Лияна Балканска от Русе за великолепните материали!

Благодарим на талантливите Дамяна Калоянова и Васко Паисиев! И двамата от Бургас , и двамата творци на висота!

Благодарим на красивите и талантливи Ивелина Димитрова и Елица Динева от Сливен, които ни дариха с оптимизъм и обаяние. Успех във всяко начинание, момичета!

Специални и огромни благодарности за протегнатата ръка в началото, което беше трудно, за огромната помощ и подкрепа на Влади Катевска – Катинова, Албена Йончева, Елена Георгиева, Диана Вацова, Кремена Николова и Иван Апостолов! Благодарим за приятелството, за менторството и за доверието.

Със създателите на проекта, Фондация „Младежки дейности – сценични и културни“ и сътрудниците ни продължаваме напред.

С обновен великолепен екип, с обществена подкрепа, заредени с много желание, енергия и любопитство, ние се заемаме с още по-сериозна журналистика и ще акцентираме върху проблемите, които все още ни дърпат към дъното, но ще търсим добри решения за разрешаването им, ще организираме позитивни инициативи и ще участваме активно в приключението живот. Подготвяме изненади! Всичко в името на читателя! Напред и нагоре!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s