Искате промяна – изберете ножиците

Ваш гид в модата Вики

Дългата коса е символ на женственост, връзка с космоса и рязането й в миналото е било равностойно на смърт за младите момичета. Подстригването е било свързано със замонашване и отдаване в служба на Бог. Но отдавна не живеем в мрачни векове и имаме свобода да избираме дължини.

Разчупените прически за къса коса могат да ви дадат по-енергичен, по-спортен и младежки вид.

Свежите къси дамски прически са изключително актуални в момента! Те могат да бъдат етажирани, филирани, асиметрични с бретон без бретон.

Ето няколко предложения за сезона тази година:

1. Къса дамска прическа класически слоен Пикси

къси прически класически слоен Пикси

За любителите на подмладяващи къси прически, препоръчваме тази смела, семпла и небрежна пикси прическа. Прическата е подходяща както за ежедневието така и за вечерни коктейли и партита.

2. Прическа за къса коса Пикси-Боб

къси прически

Дръзки и сладки, късите прически са супер лесни за оформяне, подходящи за лятото и удобни. Опитайте да приберете косата зад ушите и да оставите няколко кичура отпред за по-нежна визия.

3. Прическа етажиран Боб

къси прически

Късата права коса ще изглежда красива, когато я подстрижете на къс етажиран боб. Издухване на косата със сешоар ще ви придаде изтънчен и професионален външен вид. За нежна и ежедневна визия може да добавите лента за глава.

4. Дълго Пикси за къса коса

къси прически

Случвало ли ви се е сутрин да не ви стига времето и все да бързате? Тази прическа е точно за вас. Прическите Боб и Пикси са перфектни за жени с права коса, защото не изискват специални умения за оформяне. Бързо изсушете косата със сешоар, срешете и сте готови.

5. Къса прическа подреден Боб

къси прически

Искате малко по-подредена прическа? Този сладък момичешки боб с много леки етажи, е точно за вас. Също така е още един вариант за търсещите подмладяващи къси прически.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s