Габровски абитуриенти се превърнаха в холивудски звезди, позираха на червен килим

„“ Новото попълнение в поп фолка Симона Захариева, която завършва Априловската гимназия, шашна габровци с визия и кавалер

ХРИСТИАНА СТОЙЧЕВА

В последната една седмица Габрово се превърна в български Холивуд. От вдъхновяващи срещи с писатели и поети , през дългоочаквания карнавал, че чак до баловете на зрелостниците, в града се създаде празнична обстановка, която със сигурност ще се помни дълго.

Габрово изпрати зрелостниците от три от училищата в града вчера. Заобиколени от семейство и приятели абитуриентите поеха по своя път, празнувайки последния си ден като ученици, спомняйки си за своите успехи и незабравими моменти като клас, като випуск. 

Любимите ни колеги – журналисти и партньори от 12 а клас на Националната Априловска гимназия също гордо тръгнаха по пътя към успеха.

Тази седмица беше пълна с вълнения , емоции и голяма доза празнично настроение.   Но столицата на хумора винаги е  имала с какво да ни изненада. Впечатление направи една от тазгодишните абитуриентки.

Симона Захариева е новото попълнение в българския  поп фолк, която само преди месец направи фурор със своята дебютна песен „Момиче от лед“. Младата певица завършва випуск 2021 на Националната Априловска гимназия и заедно със своите съученици  премина по червения килим на центъра на града, празнувайки последния си ден като априловка. Но тази абитуриентка не впечатли аудиторията само със своя тоалет, а и с избора си на кавалер. Симона беше придружена от нейния колега и музикален продуцент Галин.

Пред водещите на събитието той пожела на зрелостниците най-вече да се наслаждават на живота!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s