Ютубърите Християна и Ивайло търсят причини младите да останат и да се развиват в България

Младите и талантливи ютубъри Християна и Ивайло, познати от YouTube канала Айде Бг, ще ни разкажат за инфлуенсърството, за любовта, щастието, затова как МРЕЖАТА променя живота ни и възможно ли е да сбъдваме мечтите си и в България. За всичко това ютюбърите разговаряха с Мишел Петрова.

-Здравейте! От колко време се занимавате с YouTube и какво за вас е YouTube?

-Занимаваме се с YouTube от четири години. За нас YouTube е начин на живот, професия, хоби. Нещо, без което вече не можем

. -Кои са вашите любими български YouTube-ри?

Гледаме почти всички български YouTube-ри, най-малкото, за да сме наясно със съдържанието, което се качва в България. Със сигурност не харесваме всички, но уважаваме труда на всеки.

-Какво е любовта за вас?

-Двигател!

-Скоро станахте родители на вашата прекрасна принцеса Ерика, как се чувствате и как прекарвате времето си заедно? И на много хора им е интересно, дали Ерика ще участва във ваши видеа?

-Да имаш дете е най-прекрасното нещо, което може да ти се случи. Безкрайно щастливи и благодарни сме и прекарваме цялото си време заедно, радвайки се на това, което имаме. По втората част на въпроса – не, не смятаме да включваме Ерика във видеата си.

-Как избрахте името на YouTube канала си и какво искате да кажете с Айде БГ?

С Айде БГ искаме да покажем, че мечтите се сбъдват и в България, стига човек да работи за тях и да обича това, което прави.

-Какво за вас е България?

-Дом, семейство, смисъл.

-Какви са вашите бъдещи планове?

Времето ще покаже, 2020 ни показа, че не винаги плановете се случват така, както си ги представяш, затова предпочитаме да действаме без много, много да говорим.

-Как Интернет променя живота?

-Както и колкото всеки допусне да го промени.

Какво е чувството вашият канал да е един от най-бързо развиващият се в България? Какъв съвет ще дадете на хората, които искат да си създадат канал, но все още не намират смелост за това?

-Вълнуващо и мотивиращо. В началото и ние се притеснявахме, това е нещо напълно нормално – дори смятаме, че ако не се притесняваш значи нещо не е съвсем наред.

-Спомняте ли си първото ваше видео, което качихте? Разкажете за какво беше и как ви приеха хората!

-Разбира се, никога няма да го забравим. “Топ 5 причини да се гордееш, че си българин”. В началото го гледаха основно наши близки и приятели, а за нас беше адски вълнуващо.

-Какво е щастието за вас?

Щастието за нас са семейството, любимите ни хора и работата, която обичаме!

-Много ви благодаря за това интервю! Бъдете здрави, сбъдвайте мечтите си и продължавайте да показвате и доказвате, че в България е възможно човек да осъществява целите си и да сбъдва мечтите си!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s