Над 300 детски рисунки, посветени на зимните празници, ще радват от днес пътниците на БДЖ

„“Инициативата е на Националното сдружение на сираците в България и БДЖ

Над 300 детски рисунки ще радват пътниците на БДЖ, съобщи Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България.

Слави Михайлов, председател на Национално сдружение на сираците в България

Днес творбите на малките таланти се поставят във влаковите композиции в различни направления, обхващащи цялата страна. Инициативата тече под надслов „Коледа за всяко дете“ и се организира от Националното сдружение на сираците в България, с подкрепата и партньорството на „БДЖ Пътнически превози“ЕООД.

Рисунки са изпратени от ученици от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Пордим, СУ „Иван Вазов“, град Плевен, ДГ „Иглика“, град Плевен, Обединено училище „Христо Ботев“ в село Мечка, НУ „Отец Паисий“ в село Върбица, Регионален център за ранна интервенция на уврежданията, град Плевен, СУ “ Димитър Благоев“, град Свищов, СУ „Димчо Дебелянов“, град Белене, СУ „Димитър Маринов“, град Лом, ОУ „Константин Фотинов“, град Лом, ЦНСТ „За по щастливо детство“, град Лом, ЦНСТ „Нов дом – нов шанс“ , ЦНСТПЛПР , Начално училище „Софроний Врачански“, град Враца. С най – много рисунки, цели 57, участват децата от СУ „Димитър Благоев“, град Свищов.

Благодарим на всички деца и техните учители за прекрасните рисунки, които ще доставят радост и празнично настроение на много хора в страната, коментира Слави Михайлов.

Любен Нанов, управител на „БДЖ Пътнически превози“ ЕООД.

За активното участие с рисунки, председателят на Националното сдружение на сираците в България, г-н Слави Михайлов и Управителят на „БДЖ Пътнически превози“ ЕООД г-н Любен Нанов, подписаха грамоти за всяко дете.

„С тази инициатива предложихме на децата да използват свободното си време по – време на епидемичната извънредна обстановка, с това да творят и рисуват и по – този начин да бъдат полезни. Вярваме, че таланта на децата ще бъде високо оценен от пътниците на БДЖ. Благодарим сърдечно на всички, като пожелаваме здраве, благодат и спокойни празници!“-допълни Слави Михайлов.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s