Деница Караславова:Вече не вярвам на по-голямата част от хората, но пък се радвам на искрените признания и на всяка детска усмивка

Въпросите зададе Мишел Петрова

Тя беше един от най-харесваните участници в „Гласът на България“ сезон 5. Само на 15 години, красивата изпълнителка Деница Караславова стъпи на голямата сцена в музикалното предаване. За музиката и животът й след форматав следващия разговор.

Какво е за теб музиката?

Музиката не е нещо, което може да се опише с една дума. Тя може да олицетворява всяко състояние на човека и да бъде насочена в много аспекти. При мен лично тя заема ролята на спасение, в дни на падения, приятел, в дни на възходи и често ме успокоява.

-Какво ти дава музиката?

-Може би няма да ми повярвате, но музиката ми дава най-голяма пълнота от всичко останало. Знам, че тя няма да ме предаде никога, затова аз безусловно й вярвам.

-Кой те мотивира да участваш в „Гласът на България“?

-Историята е интересна, защото бях загубила увереност в себе си. Преди това съм се явявала на други музикални формати, но по една или друга причина не съм била допускана до голямата сцена. Дори се бях пренасочила към биохимията, което беше лесно загърбено, след като получих зелена светлина от „Гласът на България“. Подкрепа на приятели, семейство, да важни са, но не и да разчиташ само на тях. Трябва да успееш да повярваш в себе си.

Поддържаш ли връзка с треньорите?

-Разбира се, като представител на Monte Music Ltd., вследствие и мой мениджър, Владимир Ампов – Графа е човекът, с когото поддържам повече контакт.

-За какво мечтаеш?

Мечтая за много неща, например да имам концерт на голяма сцена – на стадион, в Арена „Армеец“, а защо не и на някоя световна сцена ? Мечтите са ми безгранични, но за да постигна дори една от тях, трябва да работя денонощно без почивка. Само така се става истински добър в нещо!

-Какви са бъдещите ти планове?

Имам много идеи, но във времена като тези, визирам пандемията, нямам възможността да осъществя по – голямата част от тях. Но със сигурност постепенно идеите ми ще видят бял свят.

-Как се промени животът ти след „Гласът на България“?

-Макар не много, се усеща разликата. Вече си част от медийното пространство и някои хора това ги смущава. Забелязала съм, че масата, независимо от възрастта, когато някой е по-упорит от тях и е сграбчил здраво мечтите и целите си, не се възприема добре. От там тръгват познатите изрази, като : „тази за коя се взе“, „ много си се надула“ , „ но тя дори не може да пее“ , „ с какво е по-специална от мен“ и прочие. Това доведе до промяна в самата мен. Вече не вярвам на по-голямата част от хората, като се запознавам с някой съм по- внимателна, но пък се радвам на искрените признания и на всяка усмивка, която видя на лицето на някое дете, докато слуша моя песен!

Би ли дала съвет към всички хора?

-Не губете пламъка в очите си и бъдете добри хора, все някога ще ви се върне!

-Много ти благодаря за това прекрасно интервю!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s