Милен и Пламена : „Естествено, правим всичко с отношение и любов!“

Интервю на Доника Кошничарова

Те са Милен и Пламена! Те са великолепни! Те носят ритъма на танца в душата си! С тях ще ви запознае Дони. Четете само в Алтернатив прес!

Представете се с няколко думи на нашите читатели.

-Ние сме Милен и Пламена.Танцуваме социални танци – Салса,Бачата и Кизомба от 4 години. Влюбихме се в тези стилове още от самото начало. Това са танци, които се танцуват по двойки и имаме пряк контакт с човека отсреща. Действат изключително зареждащо и благоприятно за един човек.

-Как се запознахте?

– Запознахме се в първата зала, в която започнахме да танцуваме Салса, тогава и двамата бяхме все още начинаещи, но страшно мотивирани да станем по-добри. След известно време станахме партньори като главно искахме да се занимаваме с Бачата стила (нашият любим). Участвахме и в екипни изяви.

-Кой ви запали по танците?

– Човекът, който ни вдъхнови, беше нашата първа инструкторка и треньорка по Салса, както и много артисти от чужбина (Испания,Италия) като Даниел и Дезире, Антонио и Стефани, Луис и Андреа.

-Какво ви дават танците?

-Това,което ни дават танците е страшно вълшебно. Като за начало те учат на дисциплина, социализация, как да правиш нещата с любов и танц, упоритост. Най-вече ти дават свобода за изява на твоите лични емоции.

-Как се справяте с репетициите по време на вируса?

-За нас вирусът не е проблем, тъй като сме свикнали да сме доста адаптивни към различни ситуации. Тренировките протичат нормално, часовете също.По-различното е, че нямаме контакта с хора от чужбина, нямаме фестивали и сценични изяви толкова често.

-Какво обичате да правите през свободното си време?

-През свободното си време обичаме да се разхождаме сред природата, да пътуваме. Като цяло нормалните любими неща.Естествено, правим всичко с отношение и любов!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s