„Птица в клетка“ е новият музикален проект на VIVA , който ще зарадва феновете

Интервю на Ева Димитрова

Знаем, че имате нов проект „Птица в клетка“. Как възникна идеята за него?

-„Птица в клетка“ се роди от съвместната ни работа със Славчо Николов, член на групите Б.Т.Р и Фондацията. Музиката на песента е негово дело. Текстът е на Яна Николова – една много талантлива млада дама, за която сме сигурни че тепърва ще се чува повече. Аранжиментът е на Славчо Николов и Алекс Нушев. Видеото беше заснето от Buddubbaz Tape Company – режисьор и монтаж Стефан Маринов и асистент-оператор Петко Андонов. Цялата работа по проекта мина много леко, защото имахме честта да работим със страхотни професионалисти и процесът беше дори много забавен. Изключително сме доволни от крайния резултат.

Как се сблъскаха животите ви?

-Трите пеем от 4-годишна възраст в Център за изкуство „Зорница“. Вече 14 години се занимаваме с музика заедно, а от 8 години се сформирахме като трио.

Как възникна идеята за група?

-Първоначално ние бяхме част от голяма вокална група. На един юбилеен концерт на музикалния фестивал „Лачени обувки“ в Берковица трябваше да пеем цялата група, но се оказа, че повечето деца са болни и останахме само трите. Бяхме ужасно притеснени, но успяхме да представим групата подобаващо, въпреки че бяхме в камерен състав. След това изпълнение ръководителката ни прецени, че гласовете ни много добре се допълват хармонично и се роди идеята за трио.

Какво да очакваме в бъдеще от вас?

-Много и различни проекти, може би албум Сега ни предстои работа върху коледна песен, тъй като наближават най-хубавите празници в годината. Ще работим отново съвместно със Славчо Николов. След Нова година планираме да пуснем и английска версия на „Птица в клетка“.

С кой бихте направили съвместен проект още?

-Ние обичаме да експериментираме и да реализираме съвместни проекти с различни изпълнители, така че не си налагаме рамки (както се пее в нашата песен) и бихме работили с всеки, стига идеята да е интересна. 6. С коя своя песен ще усмихнете нашата аудитория? Разбира се, че с „Птица в клетка“. Ние сме изключително удовлетворени от това, което се получи като краен резултат и ще се радваме, ако с нея успеем да дадем повод за усмивка на всеки един Ваш читател. Пожелаваме на Вас и на Вашите читатели да бъдете здрави, щастливи и да се усмихвате колкото се може повече

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s