За пета поредна година „БМФ Порт Бургас” ЕООД организира турнир по футбол на малки вратички за младежите в Бургас

За пета поредна година „БМФ Порт Бургас” ЕООД организира турнир по футбол на малки вратички за младежите в Бургас с атрактивен награден фонд. Голямата награда за победителите е посещение на футболен мач от Лига Европа „Лудогорец” – „ЛАСК Линц”,който ще се играе на 10.12.2020 на стадион „Лудогорец Арена”. Транспортът за отбора-носител на купата е организиран от „БМФ Порт Бургас”.

Освен голямата награда, организаторите са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и подаръци за всеки участник в надпреварата.
Събитието ще се проведе на 14 ноември, събота, от 10 часа в Спортен комплекс „Арена Каменица”. Записванията за участие се извършват на тел: 056/89 64 80 и 0897956585 или на имейл image.i4yi@gmail.com до 12.11.2020 г. включително.
Според регламента, в турнира могат да участват всички младежи на възраст между 16 и 18 години. Отборите ще са съставени от 5 полеви играчи, вратар и четири резерви. Предвидено е в състезанието да участват до 12 отбора. Турнирът е абсолютно безплатен за всички участници.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s