Ive-,,Творя винаги щом имам вдъхновение, а каквото е речено да става – то се случва”

Интервю на Ева Димитрова

Представи се на читателите.


-Здравейте, аз съм Ивелина 😊-, а в музиката ме наричат Ive.

Откога се занимаваш с музика?


-Занимавам се с музика от четири годишна, всичко започна с детска вокална група „Мечо Пух“. Уникално преживяване, навлязох с 200 в артистичният живот. Това беше първата частна детска вокална група в България, имахме стотици участия и концерти за петте години, в които можех да остана там. По-късно, когато пораснах трябваше да напусна, но пък се намери ново приключение – детска Вокално-театрална формация „Таласъмче“, вече освен пеене започнах да уча танци и актьорско майсторство, а също започнаха и участията на международна сцена: Турция, Италия, Пошла, Украйна, Македония. По едно време пак станах твърде голяма , тогава сформирахме тинейджърска вокална група „Инстинк“ по подобие на модерните тогава Spice Girls и All Saints. Това беше началото, а в последствие дойде Националната Музикална Академия, след което вече индивидуалната ми музикална кариера стана факт.

Какво е музиката за теб?Какво чувстваш когато пееш?

-Когато пея чувствам щастие, сякаш чрез музиката медитирам, зареждам се и се вдъхновявам да живея.

Кой те подкрепя в това ти начинание?

-За щастие, близките ми хора винаги са ме подкрепяли, това е най-важно за мен. С годините се трупат обаче и доста нови приятели, и съмишленици. Това много ме нахъсва да продължавам да правя музика с послание. Когато виждам, че от това има смисъл и успявам да помогна на все повече хора да се почувстват добре и да усетят прилив на енергия, благодарение на музиката ми, това ми носи голямо удовлетворение и радост.

Какво планираш за в бъдеще?

-Не планирам, не обичам бъдещите творчески планове. Творя винаги щом имам вдъхновение, а каквото е речено да става – то се случва. Опитът ми ме научи, че планирането и натискането на нещата да се случат в точно определено време, не носи добър резултат, а по-скоро разочарования и нерви. Старая се да живея тук и сега и да давам най-доброто от себе си в текущия момент.

-С кой би пяла на една сцена?

-Щастлива съм, че успях да изпълня детската си мечта да пея на една сцена с любимата ми, като тинейджър певица Alexia. Извоювах си го с много сериозен кастинг и години на подготовка за този момент. Разбира се няма да откажа дует с Paul McCartney, Sting или Zucchero 😊 , но по принцип бих пяла на една сцена и с никому неизвестни изпълнители, стига да носят в себе си силен заряд и висока доза професионализъм.А имаш ли любим музикант?

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s