Виолета Генчева:“Винаги съм държала да изглеждам добре и тази моя суета, стана моя професия“

Въпросите зададе Елица Динева

Разкажи ни коя е Виолета Генчева?

-Аз съм Вили, на тридесет години съм и съм майка на десетгодишно момченце. 

Кога се зароди любовта ти към спорта? 

-От малка обичам да спортувам, преминала съм през доста спортове, (типично за всички деца). Започнах с лека атлетика, беше доста успешно, но не беше моето… После започнах да играя тенис, но точно, когато достигнах най-добрата си форма , се отказах и от него, (тийнейджърски решения). След това влязох в зала, когато бях на четиринадесет години – да, това е доста ранна възраст за старт на фитнес тренировките, но аз обожавах да тренирам!И така останах в залата до двадесет и шест годишна възраст…Не спрях, дори когато бях бременна…, родих и на двадесетия ден отново се завърнах във фитнеса!

Защо точно Канго Джъмпс и Табата? 

-Един ден реших да пробвам и Канго, покрай моя приятелка… Винаги гледах с недоверие на груповите тренировки, но все пак на скачащи обувки ми се стори интересно!И много ми хареса..Ходих да скачам, но не се отказвах и от фитнеса. Още от тогава тренирах по два пъти на ден!

-Как реши да станеш инструктор?И съжаляваш ли за това?

– Да стана инструктор не беше изцяло моя инициатива, така се случи просто, но съм истински щастлива, че животът ми така се завъртя и намерих своето призвание! Година след това, аз реших да включа и друга кардио тренировка без обувки, за да се грижи за извайване на цялото тяло за минимално време – Табата. Вече четвърта година спортувам всеки ден Канго и Табата и мога да кажа, че не бих си ги заменила. 

Чувстваш ли се щастлива и удовлетворена от това, което правиш? 

-Чувствам се прекрасно… Винаги съм държала да изглеждам добре и тази моя суета, стана моя професия!За мен спортът и хубавата храна са начин на живот!Те са най-важният фактор, за това да поддържаме тялото си здраво, жизнено и красиво!Те са най-важни за правилното функциониране на органите ни! Мога да посъветвам всеки, без значение от пол и възраст – ТРЕНИРАЙТЕ, ЯЖТЕ ЧИСТА ХРАНА и бъдете ЗДРАВИ! Тренировка е – разходка в планината, парка…,упражнения вкъщи дори, поне тридесет минути на ден-всеки може да си го позволи. 

Как протича една тренировка с теб?

– Тренировките с мен – елате и пробвайте!Аз ще се погрижа не само за външната красота на тялото, а и за душевната,(пълним си душите с усмивки и телата с енергия). И за финал моето мото : #BeTheBestVersionOfYou

Един коментар към “Виолета Генчева:“Винаги съм държала да изглеждам добре и тази моя суета, стана моя професия“

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s