Анселита и Мартин:“Доброто винаги се оценява, а желанията се сбъдват“

Интервю на Мишел Петрова, наш кореспондент за Ловеч

Анселита и Мартин са млада и позитивна двойка. Преди 5 години се запознават по чат и въпреки първата им несполучлива среща, двамата се влюбват един в друг. Какво е било преживяването в предаването „Един за друг“ за тях, за мечтите и любовта ще ни разкажат Анси и Марти.

-Научили ли ви на нещо предаването „Един за друг“?

-Участието в предаването ни даде много незабравими емоции и ни научи никога да не се променяме, да отстояваме себе си и качествата си . Да мислим със сърцата си на първо място.

Как решихте да участвате?

-Съвсем случайно! Попаднахме на рекламата за кастинга на предаването по NOVA и заедно взехме решението да участваме. Останахме много радостни от факта, че ни одобриха.

Има ли рецепта за любовта? Каква е вашата тайна за щастлива връзка?

-Точна рецепта за щастливия семеен живот и връзка едва ли има. При нас е на първо място да уважаваме другия, да избираме него пред себе, да се обичаме с цялата си душа и да няма нищо по-важно от това как се чувства половинката.

-Кои качества харесвате в другия?

Анси: Колкото комерсиално и банално да прозвучи, не смятам, че има нещо, което не харесвам в Мартин. Може би най-ценното качество, което притежава, е това, че е много стойностен и добър човек.

Мартин: В Анси най-много харесвам това, че се грижи за мен. Смятам, че ще бъде някой ден достойна майка на нашите деца.

Кога разбрахте, че вие сте един за друг?

-Мартин: Разбрахме, че сме един за друг още на първата ни среща. Макар тогава Анси да беше на работа на морето, не ми попречи да измина тези километри още веднъж, едва няколко дни след като се видяхме.

Анси: Влюбих се в него преди да го видя на живо. Чувствата, които изпитвах, дори само да си пиша с него, бяха неописуеми.

Какво обичате да правите през свободното си време заедно?

-През свободното си време обичаме да ходим, както всички млади хора, на приятни заведения, на кино, както и на походи сред природата.

За какво мечтаете?

-Мечтаем за свой собствен уютен дом, много здраве и щастливи моменти. Както и за две прекрасни дечица, които да изпълнят живота ни още повече.

Коя игра ще ви остане любима от предаването?

-Любимата игра и на двама ни е реденето на блатове за торта. Поотделно – на Марти любимата е предпоследната игра с изкачването на 20-метровата стена, а на Анси- двойната игра с люлките и канадската борба.

С кого от участниците поддържате връзка?

-Поддържаме връзка всеки ден с Изи и Данчо. С тях много се сближихме и си допаднахме. Дори можем да кажем, че изпитваме една голяма приятелска любов и огромно уважение взаимно. Доста често се виждаме и имаме общи планове, които се надяваме скоро да осъществим.

Дайте съвет на младите влюбени двойки?

-Съветът ни би бил да се обичат и да се грижат един за друг. Заедно да побеждават и в добро, и в зло и никога да не се отказват от мечтите си. Доброто винаги се оценява, а желанията се сбъдват. Бъдете здрави и много щастливи!

Много ви благодаря за това позитивно и прекрасно интервю!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s