Тик Ток звездата Линда: Да си инфлуенсър, значи да имаш силата да накараш група хора да правят неща, които биха им помогнали

Интервю на Елица Динева

-Би ли ни издала малко повече за Линда? 

-През свободното си време, както всеки един тийнейджър на моята възраст, обичам да се виждам с близките ми хора. Също така едно нещо, което не много хора знаят за мен е, че много обичам да готвя.

Как реши да се отдадеш толкова на Тик Ток, Линда? 

-Не излизах много често и нямаше какво да правя вкъщи, затова реших да започна да снимам клипове и след като видях, че на хората им харесват и започнах да събирам последователи реших да започна да снимам повече.

-Имаш ли любими Тик Ток звезди от България и чужбина и кои са те? 

-Едни от любимите ми Тик Токърки са най-добрата ми приятелка @_pamelaalexiev_ и @wanesax. Много обичам да гледам видеата им и също така ги харесвам като личности – много са мили и ме зареждат с позитивна енергия!

Мислиш ли, че последователите ти в Инстаграм са благодарение на Тик Ток? 

-Да, мисля, че по-голямата част от последователите ми в инстаграм идват от Тик Ток. Доста често споменавам за профила си под видеата ми, за хора, които искат да видят и научат повече за мен.

Какво мислиш за професията инфлуенсър? 

-Тази професия все още е нещо съвсем ново в България и не много хора знаят какво точно е тя и с какво се занимават истинските инфлуенсъри. Много хора мислят, че за да бъдеш инфлуенсър, трябва просто да си правиш безсмислени клипове и снимки и да имаш голям брой последователи, но това е далеч от истината. Според мен да си инфлуенсър, значи да имаш силата да накараш група хора да правят неща, които биха им помогнали в някакъв аспект в живота им. Аз лично още от началото се опитвам да използвам платформата си, за да споделям позитивни неща и да давам съвети на хора, които имат нужда.

За каква професия мечтаеш ти? 

-Все още не съм решила каква ще е бъдещата ми професия, но със сигурност знам, че няма да е свързана със социалните мрежи. Честно казано, не мисля че съм родена да бъда публична личност и не мисля, че това е нещо, с което бих си изкарвала хляба в бъдеще. Но засега ще продължавам да го правя, тъй като е нещо забавно, с което запълвам свободното си време.

За тези, които не знаят:

TikTok“ е социална мрежа, позволяваща създаването на кратки музикални клипове, концерти и за обмен на съобщения. В Китай е известна като Douyin. Стартирана през септември 2016 г., в момента платформата е водеща за споделяне на кратки клипове в Китай и става все по-популярна и в други страни, превръщайки се в едно от най-бързо развиващите се и изтегляни приложения. Главната ѝ аудитория са тийнейджъри. TikTok е най-изтегляното приложение в Apple от януари 2018 г. до март 2019 г.Според изследванията на Sensor Tower, нивата на ангажираност също са доста високи: потребителите прекарват средно по 52 минути на ден в това приложение.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s