Актьорът Цветомир Иванов: Аз се забавлявам постоянно, защото както казва Чарли Чаплин: „Ден без усмивка е пропилян ден“

Интервю на Тошко Стоянов

-Господин Иванов,нека започнем първо с въпроса, какъв ученик бяхте?

-Защо бяхте? Аз все още съм си, не спирам да се уча и се опитвам постоянно да съм в крак с времето, защото както е казал Жубер: „Този, у когото има въображение, но няма знания, има крила, но няма крака.“

Това е в кръга на шегата, разбира се. Бях палав, но любопитен ученик. Винаги измислях някаква щуротия, но внимавах в уроците -все пак майка ми е учител, нямах много избор, ако ме разбирате на къде бия.

Артист като Вас си партнира с Десислава Попова в стендъп комедията, с актьори като Константин Икономов и Мирослав Михов. Какви са емоциите да работите с тях?

– Забавно, винаги се стремя около мен да има позитивни и иновативни хора. Когато всички имат „щуротия в главата“, както обичам да казвам, но и се отнасят коректно към работата, нещата винаги се получават. С други думи – купон и смях с размах!

Представяли ли сте си, че някога ще бъдете водещ на едно от най-гледаните и любими предавания в страната- „Семейни войни“?

-Аз много неща съм си представял.Веднага щом завърших училище, /тогава в ония години -1989 г./ ,тъкмо се отваряха нови хоризонти. Дойде демокрацията и започнахме да си мечтаем за всичко и навсякъде! И да, може би и това съм мечтал, и космонавт исках да стана, и адвокат…..всичко….

Обичате ли да пътувате и къде?

-Да, обичам. Пътуването и опознаването на различни части от България и света ти дава различен поглед. В този ред на мисля мога да кажа , че обичам да пътувам навсякъде, но и хората , с които си са важни. Пътуването е свързано предимно и само с положителна емоция, особено ако си в добра компания. Аз винаги успявам да се забавлявам и да намирам нови приятели при пътуването.

Как минава един Ваш ден?

– Ставам рано, не обичам много да спя, а и съм доста динамичен. Пия кафе, бърз душ и се гмурвам в деня, както се казва. Контактувам с доста хора и почти постоянно съм в процес на реализиране на някоя нова идея. Освен с предаването се занимавам и с моята парти агенция и ателието и на трите места съм заобиколен с артистични личности , така че мога да кажа: „Денят ми е изпълнен с много положителни емоции“. Сега особено в това време имахме доста онлайн събития – партита, четене на детски приказки, рисуване за възрастни и деца, стендъп комеди представления…. не ми е скучно 

Цецо забавлява всички хора. А как самият Цецо се забавлява?

– Аз се забавлявам постоянно. Много ми харесват думите на Чарли Чаплин :“ Ден без усмивка е пропилян ден“. Обичам да гледам комедии – филми и театър, разбира се – това е основното.

Как прекарвате времето със семейството Ви?

– Пълноценно и се наслаждавам на всеки един миг с тях. Ако не се забавлявам с тях , как бих могъл да го правя с другите?!

И за финал: ако не бяхте артист и тв водещ, какъв щяхте да бъдете?

– Щях да съм публика и пак щях да се забавлявам.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s