В Пловдив стартира кампанията „Купи и дари в условия на пандемия“

ап

Интеракт клуб Пловдив – Филипопол, съвместно с Интеракт клуб Пловдив, Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол, Ротаракт клуб Пловдив, Ротари клуб Пловдив – Филипопол и с помощта на фондация „ДА“ организира кампанията „Купи и дари в условия на пандемия“.,съобщиха инициаторите. Инициативата има за цел да помогне на семейства, изгубили работата и доходите заради кризата с COVID – 19. На тези семейства ще се предоставят нужните продукти под формата на пакети от първа необходимост – храна, пелени за деца, лекарства.

За да получат съответните пакети, нуждаещите се трябва да попълнят нашата форма за записване, като опишат нуждите на своите домакинства. Разнасянето започна днес през деня и ще се осъществява до края на извънредното положение. Съществува и форма за дарители, които искат да помогнат като предоставят средства за закупуването на съответните продукти.

„Купи и дари“ се провежда ежегодно от младежките клубове в Пловдив. Тя е свързана със закупуване на доброволен принцип на различни видове храни в супермаркетите на веригата Кауфланд. Храните се разпределят между семейства в нужда от Пловдивска област.

Тази година година поради невъзможността това да се случи в тези магазини и факта, че множество семейства останаха без обичайните си доходи заради кризата с COVID – 19, кампанията се адаптира към новите обстоятелства. Всички действия на организаторите са съобразени както с извънредното положение, така и с наложените мерки за ограничаване на болестта.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s