Бившата вокалистка на група „Бонбон“Изабел ще ни изненада с нов сингъл и мини албум скоро

Въпросите зададе Виктория Христова, наш кореспондент за Пловдив

Здравей, Изи! Първо ще те помоля да се представиш на нашите читатели с няколко думи.

-Аз съм IZZY или Изабел, както приятелите ми всъщност ми казват. Дори не зная, защо избрах Изи за псевдоним.

Може би не ме познавате, а може би ме, да от вокална група „Бонбон“. За съжаление ставам на 20 години този април и не ми се искаше да прекарам последните си тийнейджърски дни под карантина, нооо…така ми било писано. Предполагам, че доста хора биха се припознали.

Откъде започна любовта ти към музиката?

-Както съм казвала и преди, всичко започна докато гледах Бонбоните по телевизията и пожелах да се запиша за кастинг. Спечелих кастинга и бях 14 години част от музикалната формация.

Искало ли ти се е да пееш извън пределите на България?

-О да, разбира се! В момента уча в Лондон музика, затова казах “бях” банбон по-горе. Но по принцип бивши бонбони няма.

Какво винаги си искала да изпееш , но ти е било трудно?

-Хммм какво ми е било трудно…? Винаги съм искала да изпея „Whistle voice-са“ на Марая Кери, но си е доста изтощаващо и трябва сериозна подготовка.

Ако надникнем в гардероба ти, какво ще открием там?

-В гардероба ми буквално може да се открие всичко, по малко от всяка една ера от модата. Имам дрехи от 60-те години, до сега. Нещо напоследък съм в доста vintage вълна и мисля, че последователите ми в инстраграм го виждат. Даже мисля, че ставам досадна понякога с това.

Има ли нещо, което те вдъхновява?

-Това е доста сложен въпрос, защото винаги нещо различно ме вдъхновява, било то преживяване, песен, човек. Мисля, че най-голямото ми вдъхновение засега, а то ще бъде едно от водещите неща и занапред, е това, че правя музика, която е стойностна за мен и няма да съжалявам, че съм я издала. Не знам дали се изразих правилно, надявам се да сте ме разбрали.

С кого би искала да направиш дует?

-Наистина не знам. Първият човек, който ми дойде на ума е Drake и H.E.R, може би учудващо за много хора, не Rihanna. Аз съм на настроения, обаче са толкова много певци, че не мога да изброя всички, защото ще бъде отчайващо скучно.

Коя според теб е най-голямата звезда на световната сцена?

-О, не е само една!

Как би описала себе си с три думи?

-По-скоро бих предпочела приятелите ми да кажат, защото аз ще кажа нещо банално.

Кое е най-вълнуващото ти изживяване?

-Всяко едно лято, прекарано с приятелите ми, които точно в момента мнооого ми липсват. Винаги изживяването е различно, никога не знаем какво точно ни очаква. Но със сигурност, едно от най-вълнуващите ми преживявания е концертът на Rihanna в Милано, когато почти се запознах с нея.

Какво да очакваме от теб в бъдеще?

-Нямам търпение за предстоящите неща. В момента готвя сингъл, който ще излезе съвсем скоро, през април. Ужасно съм развълнувана, защото тази година, надявам се колкото се може по-скоро, ще пускам мой мини албум EP…В момента като го казвам ми е ужасно странно даже, но ще видим какво ще стане, така че STAY TUNED!

И последно, Изи, разкажи ни за парчето ти „No one”. Какви трудности срещна със записите и снимането? Какво беше изживяването, какво чувстваше?

-No one” беше написано в един мой, бих казала, леко депресантски период. Нали знаете, всеки има едни такива моменти, и те понякога са доста плодородни за изкуството, колкото и тъжно да звучи. „Бонбон“ и Латида ми помогнаха за парчето да се реализира, вокали, записи и тлн. А пък големият Живко Петров се съгласи да направи аранжимента. При заснемането на клипа беше доста интересно. Режисьор беше Шошо! Сега ми е смешно, но когато го снимахме, хич не ми беше… Разбира се избрахме най-студения ден от годината -13 С•. Направо не знам как съм издържала 17 часа снимки по една почти прозрачна риза и пола :))). Забравих да вметна, снимахме клипа в известната къща в центъра “Ягодовата къща”. Разбирате защо нямаше отопление…

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s