ВЪЛШЕБЕН КОНЦЕРТ НА ОРЛИН ПАВЛОВ НА ГРЕБНАТА БАЗА ОМАГЬОСА ПЛОВДИВЧАНИ /МИНУТИ ПРЕДИ ШОУТО НА ВОДА ПЕВЕЦЪТ ДАДЕ ИНТЕРВЮ ЗА НАШАТА МЕДИЯ

Интервю на Виктория Христова, репортер на в-к „Алтернатив прес“

Необикновен плаващ концерт се състоя снощи на Гребната база в Пловдив. Певецът и актьор Орлин Павлов пя на специална сцена във водата върху плаващи понтони. Сцената беше изработена от създателите на инсталациите за проекта на Кристо Явашев „Плаващите кейове”. На сцената с Орлин Павлов беше в компанията на певците Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов-Графа и Бобо.
По време на плаващия концерт беше заснета финалната сцена от най-новия филм на актьора и режисьор Ники Илиев  „Завръщане“, посветен на магията на Пловдив – Древен и Вечен. Във филма Орлин Павлов играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел. Концертът беше част от програмата на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019”.

Въпреки претоварения си график, малко преди концерта, Орлин Павлов даде специално интервю за ПЪРВИ МЛАДЕЖКИ НАЦИОНАЛЕН ВЕСТНИК „АЛТЕРНАТИВ ПРЕС“

15 хиляди гледаха първия плаващ концерт на Орлин Павлов -...

-Видяхме колко тежка е подготовката за този изключителен концерт и много благодарим за отделеното време. Какво ново да очакваме от Орлин Павлов като музикант, певец и актьор?

-Интресните неща започват още от днес (28.08) и те не са малко. Първото е, че имаме концерт, който е във водата на Гребната база. Досега не е правен такъв и съм много щастлив от този факт, както и, че организаторите на „Пловдив-Европейска столица на културата 2019“ ни подкрепиха. Благодаря и за съпорта на Гребната база. Ще изпълня песни от новия си албум. С приятелите ще изпълним и няколко парчета, които сме правили през годините. Изключително ми е приятно, че има и много гост музиканти. Вълнуващо е, че по същото време ще снимаме филм, тоест ще заснемем финалната сцена от филма „Завръщане”. Този филм го правихме тук, в Пловдив около месец и половина. Днес за нас, създателите му е много важен ден, защото финалната сцена на целия филм се случва тук на сцената. Моят герой носи таланта на певеца и най-накрая се качва на голямата сцена.

Ще пея и с Михаела Филева нова песен, която е още едно хубаво нещо. Написана е от Графа, специално за филма „Завръщане” и е част от soundtrack- a. Има деведесетарски sound , който беше направен от Борислав Бояджиев. Много е яко!

Кой е най-щурият концерт на Орлин Павлов?

-Е, ето този, този ще бъде!

-Като творец с огромен опит на сцената и с многобройни срещи с фенове ни е интересно къде публиката е най-всеотдайна?

-Няма точно време и място. Със сигурност най-всеотдайна е публиката там, където й харесва, където се чувства най-добре.

-Като млад родител как успявате да намерите време за семейството си с тази натоварена програма?

-Веднага след концерта ще бъда със семейството. Всяко свободно време е за любимите ми хора.

-В киното или с музиката се чувствате по-добре?

-И в двете! И двете са ми любими и затова се занимавам и с двете.

-Благодарим много за този разговор и пожелаваме много успех!

-И аз много ви благодаря и до нови срещи. Очаквам ви на концерта!

Ние проследихме подготовката и се радвахме на концерта. Ето и кадри от приключението, което ни предложи Орлин Павлов:

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s