МЕЛОМАНИЯ-МОМЧЕТО, КОЕТО ТРЪГВА ОТ ХОРА НА „ПЛОВДИВСКИТЕ МОМЧЕТА“ И СТИГА ДО ГОЛЯМАТА СЦЕНА БОНИМИР- „ БЯХ УЖАСЕН УЧЕНИК, ПРИЗНАВАМ, НЕ ОБИЧАХ ДА ХОДЯ НА УЧИЛИЩЕ, ЗАЩОТО ИСКАХ САМО ДА ПЕЯ“

МОМЧЕТО, КОЕТО ТРЪГВА ОТ ХОРА НА „ПЛОВДИВСКИТЕ МОМЧЕТА“ И СТИГА ДО ГОЛЯМАТА СЦЕНА БОНИМИР- „ БЯХ УЖАСЕН УЧЕНИК, ПРИЗНАВАМ, НЕ ОБИЧАХ ДА ХОДЯ НА УЧИЛИЩЕ, ЗАЩОТО ИСКАХ САМО ДА ПЕЯ“

БОНИМИР

ИНТЕРВЮ НА МИШЕЛ ПЕТРОВА И ВИКТОР НИКОЛАЕВ

-Здравей, Бонимир, защо реши да се занимаваш точно с музика?

РЕПОРТЕРИ ВИКИ И МИШЕЛ

-Здравейте, ех, колко назад ме връщате във времето. Ами занимавам се с музика от много малък, не знам, може би бях 7-8 годишен. Винаги ми е била страст. Пеех в хора на „Пловдивските момчета“, след това в частна школа. После се появиха и музикалните проекти започнах и така до ден днешен.

-Какво е чувството когато излезеш на сцената,а пред теб са стотиците очи на феновете?

– Това е много неописуемо усещане. Вълнуващи са моментите, които всъщност са най-важните в комуникацията между артиста и публиката. Виждаш как публиката реагира на това, което и представяш, оценява целия ти труд и вдъхновение, които си вложил в песни си. Няма по-голямата награда за нас творците от това, да видиш, че много хора споделят емоцията ти.

-Спомняш ли си коя е първата ти самостоятелна песен?

-Разбира се. Първата ми песен излезе не много отдавна. Преди повече от три години, заедно със Саня Алекси, която нарекохме „Тук-Там“. 
За тези, които не знаят коя е Саня, това беше момичето, което достигна до финалите в първи сезон на „X factor“. Заедно направихме песен, която много се хареса.

– Тъй като сме младежко издание и няма как да не ти зададем традиционния ни въпрос. Ще те върнем назад във времето и ще те помолим да ни кажеш какъв ученик беше?

-Ужасен! Сега съм максимално откровен. Впрочем, наскоро водих с някого такъв разговор. Аз бях ужасен ученик, не съм добър пример за днешните ученици. Не обичах да ходя на училище и сега, ако пак ме върнат, може би пак няма да искам да ходя. Но да се знае, трябва да се ходи, защото там се усвояват знания, които в живота трябват, а след това няма време да се научават. А аз не ходих поради една простата причина, винаги съм искал да пея. Да се занимаваш с музика изисква много време и всеотдайност. Музиката също се учи и то много. Та, затова пропусках н част от училището, но не съжалявам!

– Каква е тази голяма страст към музиката, какво е тя за теб?

-Музиката е любов. Ако не ти идва от вътре и не усещаш, това което правиш, то никога няма да се получи по начина по най-добрия начин. Публиката винаги усеща когато нещо е направено насила и е фалшиво.

-Какво ще пожелаеш на феновете си?

– Нека да живеят днес, защото никой не знае дали има утре. Това е най-важното. И да слушат повече музика, защото тя е мъдрост и вдъхновение.

– Ще открехнеш ли малко тайната за бъдещите ти проекти?

– Имам много проекти. В момента подготвям един много интересен с участието на оперна певица и диджей. Надявам се, ще излезе извън рамките на България. Чакайте и нова самостоятелна песен скоро.

-Благодарим ти за това интервю и ти желаем от сърце много бъдещи успехи на сцената!

-И аз ви благодаря за интересните въпроси и ви желая много читатели!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s